Şato nedir? Ne işe yarar?

 

10391611_331094850321_5806705_n.jpg

Stephanie kahkaha pratiği yaparken

 

Işık parçacık mı dalga mı? Ya ses?  Ya Stephanie… Yaptığım araştırmalar sonucunda Stephanie’nin dalgalardan oluştuğu kanaatine vardım.

Stephanie çok kökenli Fransa’da yaşayan bir kadın. Belki de herşeyden çok Ingliz ancak  Stephanie’nin orada yaşadığı evler ruhuna dar geliyordu. Ruhunu dışa vurduğu seslerin saflığıyla ilgili sorgulamalar içindeydi. Kuşkusuz onun bu normal boy apartman daireleriyle olan sorunu biraz normalin dışındaydı. Nasıl Reha Erdem’in Kosmos’u şekerden besleniyorsa, Stephanie’nin de kahkahasıyla kendine dönüşlü benzer bir ilişkisi bulunuyordu. Güçlü, şen kahkahalar attığında evrenle bağlarını güçlendiriyor ve onunla yekvücut oluyordu.

Stephanie hayvansal bir üreme içgüdüsüyle, DNA’sını yaymaya çalışan bir varlık gibi kahkahasını her yere yayma içgüdüsüne sahip. Bu dürtü Stephanie’nin yıllar evvel İngilteredeki yaşam alanından ayrılmasının temel nedeniydi. Ses dalgalarının pürüssüzlüğünü koruyarak en az kırılmayla yayılabilmesi için Fransa’da 16. yy’da yapılmış bir şato almaya ve çevresinde inlerin cinlerin raks ettiği bu şatoda yaşamaya karar verdi. Amacı bu yaşam alanını bir arzu nesnesi haline getirip içindeki insanlarla prüzsüz kahkaha paylaşımıydı.
Şatonun zemin katı tamamen biririne bağlı odalardan oluştuğundan neredeyse tüm odalarla her gün hemhal olunuyor ve hepsi günlük hayatın parçası olma şansına ve dolayısıyla uygun bir ses dalgası yayma onuruna ulaşıyorlardı. Doğrusal olmayan alanlarda kavisli köşeler oluşturularak kahkahaların olabilecek en az kırılmaya uğraması sağlandı.

Apartman dairesinde saniyede 60 kez duvarlara çarparak birbirinin üstüne binen kahkada dalgalarının spirutuel saflığını kaybetmesinin aksine burada mutfakta patlayan bir Stephanie kahkahası  8 oda ileriye rahatlıkla çok az kırılma yaşayarak ulaşabiliyordu.

Uzağa saflığını kaybetmeden kahkahalarını yayabilen Stephanie artık üreme dönemini başarıyla tamamlamış bir kedi kadar tatmin olmuş bir biçimde hayatını sürdürüyor.

 

Untitled.jpg

Stephanie’nin dikine kahkaha ileten şatosu

 

Not; Bu adresten Stephanie’nin hayatına konuk olabilirsiniz;
https://www.youtube.com/channel/UCyqPuqFXuAP5GMwRNFg5hpA

Yorum bırakın